Ọnụ ahịa ahịa gara aga mebiri 3K!AJ2 ọhụrụ mkpughe nkwonkwo!Nkọwapụta anaghị adị ala!

1

 

Mgbe a bịara na ika Maison Chateau Rouge, ekwenyere m na ọtụtụ ndị mmekọ obere na-eche na ha amaghị nke ọma.Mana wepụta Air Jordan I mid SE enweghị atụ egwu "Maison Chateau Rouge" ewepụtara na 2019, ị ga-echetakwa ya.

 

1 2

 

Ụdị ụdị ndụ ahụ dabere na Paris na-enye atụmatụ sitere n'ike mmụọ nsọ nke Africa na nkọwa ejiri aka kpachie n'ime mmekorita ya, na-asọpụrụ ihe nketa Africa nke onye malitere ika ahụ.

N'oge na-adịbeghị anya, ekpughere Air Jordan 2 ọhụrụ "Maison Chateau Rouge" na nke mbụ, ọzọ na-egosikwa ụdị dị egwu nke ihe ndị Africa pụrụ iche kere!

 

1

 

 

 

A na-eji usoro nbibi dị ukwuu kụnye ihe eji eme ihe na-acha ọcha Air Jordan 2 dị ka ntọala, nkwado mkpịsị ụkwụ, oghere oghere akpụkpọ ụkwụ, ahịrị ire akpụkpọ ụkwụ na atụmatụ ndị ọzọ, na-eweta nkọwa ụdị ejiji.

Ọ bụ ezie na ọhụụ n'ozuzu ya na-enye ume ọhụrụ ma mara mma, a na-echekwa mgbawa na akpụkpọ akpụkpọ ụkwụ na ire.N'otu oge ahụ, mkpuchi akpụkpọ anụ na ink-splashing midsole na-egosi ezi ezi obi na nkọwa.

 

1

 

Akara akara nwere akara mara mma nke Maison Chateau Rouge n'ikiri ụkwụ na-eme ka mmekọrịta ahụ pụta ìhè.

 

1

 

Ihe osise trapeze dị n'aka ekpe na aka nri insole na-ahapụ ụdị ika siri ike, ma n'ime ma n'èzí bụ ihe nkiri, aha nkwonkwo dị otú ahụ karịrị nanị igwu egwu na palette!

 

1

 

Ikuku Jordan I nke ikpeazụ n'etiti SE enweghị atụ egwu "Maison Chateau Rouge" na 2019 bụ ọnụ ahịa ugbu a na gburugburu ¥ 3500 RMB, nke a ma ama.

Dị ka akụkọ ugbu a si kwuo, a ga-ewepụta mkpughe mbụ nke Air Jordan 2 "Maison Chateau Rouge" n'ime afọ.

Ihe na-achọsi ike bụ na oge a ọ ga-apụta naanị ya?Ma ọ bụ ọ ga-abụ otu ihe ahụ dị ka usoro 2019 Air Jordan 1 enweghị atụ?Enweghị akụkọ doro anya ma.Anyị ga-aṅa ntị nke ọma na nkọwa ndị ọzọ nke ire ere.Ị chọrọ ịmalite aha nkwonkwo niche a?

Air Jordan 2 "Maison Chateau Rouge"
Item nọmba: DO5254-180
Ụbọchị mwepụta: n'ime 2022

1 2 3 4

 

 


Oge nzipu: Mar-03-2022